make bulă great again

Acum ceva săptămâni m-a prins nevoia de a-mi mări/schimba bula de social și m-am uitat după fețe noi cu obiceiuri noi. Principalul meu criteriu de selecționare fiind doza de inteligență pe care-o observ în comentariile făcute pe ici-colo.

Da, am avut o perioadă mai altfel, determinată de suprasaturare socială odată cu Românii Sunt Frumoși, care apoi s-a continuat cu frumoasa româncă Ilinca ce ne-a onorat cu prezența, iar parcă acum avem o mică fereastră de respiro, deci de reconfigurare a traseului din mai multe puncte de vedere.

Revenind, în sinea mea egocentrică m-am gândit că oi fi singurul care-a abordat această atitudine socială. Totuși, după cum era de așteptat, există o conștiință comună ce pulsează la unison. Prea fin, uneori, dar dacă ai răbdare, deschidere și memorie, observi anumite detalii.

Astfel, m-am trezit adăugat ca friend de câteva persoane pentru niște comentarii amuzante, însă un argument mai clar l-am primit zilele acestea, când am fost adăugat fără să fi avut activitate recentă-n facebook și am primit următoarele motive pentru adăugarea-n lista de prieteni.

Pentru social media marketing + knowledge expansion purposes,

Mă gândesc că dacă ajung la câteva mii de friends poate reușesc să ies din bula mea și să fac parte practic dintr-o bula mai mare.

Newsfeedul e mai interesant când ai o paletă mai largă de oameni. Altfel, devine plictisitor doar cu prieteni și cunoștințe alter egos unde fiecare își dă dreptate fiecăruia. E despre learning & exposure.

Că vorbește de alter egos, pe tip îl cheamă Dan Alexandru și, momentan, suntem de-acord :D.

Personal, nu mi-am pus întrebarea de ce îmi vine să lărgesc bula personală, ci doar am mers pe ce-am simțit, căci de la o vreme chiar am început să am încredere-n intuiția aceasta inexplicabilă logic la prima vedere, însă Alexandru a răspuns la nepusa-ntrebare într-un mod suficient de succint și clar.

iMorala: Bulă is great, noi să fim connected.

3 thoughts on “make bulă great again”

Leave a Comment